Video Jour | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Video Jour

Video Jour
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Leírás: "Kaptam egy lehetőséget, írhatok pár sort a VIDEOZSÚRRÓL. Arra gondoltam, hogy röviden összegzem egy korosztály életérzését, kitartását, IH-s létének feltétlen felvállalását, mert akkor ez (persze, most is) sokat jelentett. A ’80-as évek elején, számomra egy szerencsés pillanatban az IH felkért a VIDEO JOUR, később VIDEOZSÚR műsorvezetésére. Első bulin 38 vendég, később az átlag létszám 1200 volt. Tettük ezt közel, majd egy évtizedig. Több mint félmillió vendégünk volt ez idő alatt. Szeged teljes lakosságának több mint háromszorosa. Depeche Mode, Erasure, Frankie Goes To Hollywood, soroljam? A szlengben minket csak úgy neveztek az „ÍHÁSOK”. A többi klub rémálmai. Igazol az élet, most közönségkívánságra július 15-én rendezhetünk egy (originál) VIDEO ZSÚRT. KÖSZÖNÖM! Semmi extra, csak forgatom az akkori kedvenceket. Eredetiben, nagyrészt videóval, és adom magam, simán, HORVÁTH ANDRÁS. Ha az akkori „Csapat” jön el, a várható életkor 45-55 lehet. Pontosan az a korosztály, akik méltán panaszkodnak, hogy nincs hova menni, táncolni. Mert, hogy rengeteg szórakozóhely van, de ezt a zenei kínálat csak hiteles műsorvezetővel teljes. Mindenkit arra biztatok, hogy hozza a Kedvesét és a tinédzser gyerekeit is, óriási élmény lehet, lesz!" Jegyár: elővételben: június 20-ig: 1.490 Ft, július 14-ig: 1.990 Ft, a koncert napján: 2.490 Ft.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás