Operett - Musical Gála | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Operett - Musical Gála

Operett - Musical Gála
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Operett - Musical Gála
2016. október 14. 19:00
HSMK, Nagykanizsa

Fergeteges operett és musical gálával, operett – musical csillagokkal érkezik az Orfeum Vándorszínpad 2016 őszén Nagykanizsára, a Hevesi Sándor Művelődési Központ Színpadára!

A népszerű sztárok közül Nagykanizsán fellép Mahó Andrea eMeRton- és Artisjus-díjas színésznő, énekesnő, szinkronszínésznő; a Madách Színház sztárja. Számos operett és musical darabban csillogtatta meg tehetségét, többek közt Az Operaház Fantomjában Christine szerepében varázsolta el a közönséget. A tehetségek közül megcsodálhatjuk a színpadon Szász Katit, aki a világhírű Interoperett primadonnájaként vált ismertté, ma már az Orfeum Vándorszínpad művészeként hódítja meg a nagyérdeműt üde hangjával és csodálatos jelmezeivel. Láthatjuk majd Birinyi Mónikát, az Orfeum Vándorszínpad szubrettjét, aki bájával és csodás hangjával ellágyítja a közönség szívét. Színpadra lép Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö nemcsak aktív szereplője, hanem az Orfeum Vándorszínpad alapítója a Magyarországon és külföldön is méltán elismert társulatnak.

A temperamentumos, fülbemászó zene és a fütyörészhető dallamok a mindennapok gondját feledtető estére invitálja a nagyérdeműt. A szemkápráztató jelmezek, a fényűző díszletek, a bravúros és országosan ismert Everdance Táncszínház tánckara mellett a világhírű művészek előadásában a hagyományos operett és musical világa elevenedik majd meg a színpadon: szenvedély, ármány, humor és szerelem.

Két órán át vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett és musical szerelmeseinek október 14-én, 19 órakor az Orfeum Vándorszínpad.

Jegyár: 2900 Ft, 3500 Ft

 

Időpontok :


Képek / Videók :

Plakát
Bookmark and Share
Megosztás