Detail info
Close

Miyavi

Miyavi

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

a Concerto Music bemutatja:

MIYAVI (JAP)

2009. október 1.csütörtök 19:00
Budapest, Petőfi Csarnok (ÚJ HELYSZÍN!)
A Dieselbe megváltott jegyek is érvényesek az új helyszínre.

Neo Tokyo Samurai Black World Tour 2009/10. címmel indult hosszú koncertkörútra Japán első számú J-glam sztárja, Miyavi. Az ehhez kapcsolódó hatalmas érdeklődés persze hazánkat sem kerülte el - nem sokkal a budapesti koncert meghirdetése után máris nagyobb helyszínre került a buli: október 1-én a Petőfi Csarnokban lép fel zenekarával Miyavi.
Bemutatkozó lemezét Gagaku címmel nem sokkal később meg is jelentette. A sikerre nem kellett sokat várnia, 2005-ös nagylemeze (Miyavizm) már nagykiadónál jelent meg, megkapva az őt megillető figyelmet. Később akusztikus gitáros lemezekkel is meglepte rajongóit.
A S.K.I.N. nevű supergroupnak 2006-tól lett tagja, ahol Yoshiki, Gackt és Sugizo a társai. Legutolsó lemeze tavaly jelent meg This Iz the Japanese Kabuki Rock néven, s a jelenleg zajló turnén is biztosan nagy hangsúlyt kapnak ezen az albumon található dalai.
2009-ben már többezres stadionokban lép fel, mindenhol hatalmas örömmel fogadják a gitáros-énekes előadót, Budapesten sem lesz ez másképpen! Zenei palettája rendkívül széles skálán mozog, számai között a keményebb számok és a lágyabb dallamok is helyet kapnak.
Mint a visual kei szubkultúra egyik legjelentősebb képviselője, Miyavitól is biztosan különleges koncertélményt várhatunk. Nagyon fontos szerepet kapnak a külsőségek, mint az extrém frizurák (Miyavi is legalább hetente változtatja hajszínét), a látványos kosztümök és a szokatlan sminkek. A zenét megismerve viszont már érthető, hogy többről van szó puszta divatnál: a visual kei a japán zenekultúra egyik legegyedibb és legszélsőségesebb megvalósulása.

jegyár: 6.200 Ft

www.concerto.hu

Galéria

picture Miyavi
Top