A Média Építészet Díja | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

A Média Építészet Díja

A Média Építészet Díja
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A Média Építészeti Díja 2016

Időpont: 2016. december 11. 17:00
Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház (1088 Budapest, Rákóczi út 21.)

Zsűrizés és díjátadó gála. Egy kb. 4-5 órás, izgalmas kulturális rendezvény látványos előadásokkal, fotókkal, filmekkel és fogadással. Egyszerűen, közérthetően és szórakoztatóan mutatja meg a mai építészeti alkotások lényegét. Az epiteszforum.hu által szervezett Média Építészeti Díja az év legfontosabb nyilvános építészeti eseménye, ami évről évre több ezer ember figyelmét irányítja a kortárs magyar építészet legfrissebb és legjobb alkotásaira. Az est folyamán 9 díj, összesen 2,1 millió forint talál gazdára ÉPÜLET és TERV kategóriában. Jöjjön el, ha érdekli, mi történik ma a nemzetközi szakmai előzsűri véleménye szerint is a világ élvonalába tartozó magyar építészetben. Ismerje meg az ország legjobbjait személyesen is!

Még több info a díjról és a rendezvényről: http://mediadij.epiteszforum.hu

Jegyár: 3000 Ft
Diákjegy: 1800 Ft (a kedvezményt a helyek Kosárba tétele után, az ár mellett megjelenő legörgető sávban - *nincs meghatározva - lehet kiválasztani)
A diákigazolvány érvényességét a rendezvényre való belépéskor ellenőrizzük!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás