Dada Cabaret | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >>

Dada Cabaret

Dada Cabaret
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Dada Cabaret


Az ősbemutatóra a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretén belül kerül sor az Átrium Film-Színházban.


A Dada Cabaret Matei Vișniec azonos című darabja alapján a dadaizmus 100.  évfordulója alkalmából valósul meg.  Célja, hogy megfogalmazza korunk Dada Kiáltványát, hogy a dada szellemiségének most még időszerűbb erején keresztül tegyen fel kérdéseket, inspiráljon és aktivizáljon, hogy egyszerre testesítse meg a dadaizmus mögött meghúzódó ideológiai és filozófiai téziseket és ragadja meg aktualitását 100 évvel később, a kihívásokkal teli mában.  
A Dada Cabaret az évforduló évében a dadaizmus meghatározó helyszínein, a bukaresti Odeon Theatre‐vel, a zürich‐i DADA100 fesztivállal, valamint a Cabaret Voltaire‐val koprodukcióban valósul meg, minden helyszínen egyedi formában.  
A Dada Cabaret című előadásban a kabaré‐ és mozgalmi dalok világa jelenik meg egy összművészetileg koherens, zeneileg, vizuálisan és verbálisan is egyedülálló nemzetközi koprodukcióban. A nyelvek használata, a játékosság, a verbális és non‐verbális jelek furcsa együttállása mind‐mind a dadaizmus lényegét képezik, és mindez kezdetektől a Maladype Színház és a szerző forma‐és stílusvilágának is sajátja. Az előadásban a szereplők több minőségben – színész, énekes, zenész – is megmutatkoznak, továbbá az előadás egyes jeleneteiben a szerző maga is megjelenik.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás