Detail info
Close

Vivaldianno

Vivaldianno

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Vivaldianno - A tükör városa

Időpont: 2016.11.13. 19:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Egy hátborzongató történet a barokk kor zsenije, Antonio Vivaldi reményteljes ám veszteségekkel teli életét dolgozza fel újszerű megközelítésben. A 3D-s show barokk zenei alapokra épül, kortárs zenei hangzással és modern lendülettel.


A VIVALDIANNO szerzője Michael Dvořák cseh zenész és producer, aki Jaroslav Sveceny, cseh hegedű virtuózt kérte fel a közös munkára. A szövegkönyvet Tomas Belko, szintén cseh zenész, forgatókönyvíró és dramaturg írta. Az esemény vizuális koncepciója a Prague's Eallin Animation Company munkatársa Kosuke Sugimoto japán művész, rendező és animátor fantáziájából született meg.
A szimfonikus és könnyűzenei hangszereléssel ellátott zenekar két hatalmas kivetítő között a színpad középső részét foglalja el.


A páratlan zenei élményt tovább fokozza a 3D hatás, a komplex és kifinomult fény design, ami a legmodernebb technológiával valósul meg.

Célunk, hogy a műsor látogatói látványos zenei és vizuális élménnyel gazdagodjanak, egyúttal megismerhessék a barokk géniusz Antonio Vivaldi munkásságát új elgondolásban. A koncerteken egy sor kiváló zenész és karmester kap lehetőséget arra, hogy eredeti és érzelemdús zenét közvetíthessenek, amely könnyen fogyasztható minden korosztály számára.

Galéria

picture Vivaldianno
picture Vivaldianno
picture Vivaldianno
picture Vivaldianno
Top