Paulinyi Tamás előadása | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Paulinyi Tamás előadása

Paulinyi Tamás előadása
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Paulinyi Tamás Előadása- Válaszutak és döntések az emberi  létben

Időpont: 2017.02.16. 19:00
Helyszín: IBS Színpad

Milyen változásokat hozhat a jövőnk? Programozott a sorsunk, vagy mi magunk programozhatjuk? Ezoterikus és spirituális körökben általános nézet, hogy életünk eseményeinek alakulásáért mi magunk vagyunk felelősek. A „Titok”, vagy a „Mi a csudát tudunk a világról” című népszerű filmek csakúgy, mint számtalan önfejlesztő iskola vagy módszer azt tanítják, hogy gondolataink jelentik sorsunk valódi mozgatórugóit. De valóban a gondolatok létünk igazi varázslói, vagy mélyebben rejlenek az életünket irányító lelki tartalmaink?
A parakutatás legmodernebb, és az önismeret legősibb tanulságai az utóbbit sejtetik. A jobbára magunk számára is titkos, valódi szándékok megismerésének, és felnőtt alkalmazásának lehetőségeiről szól a közérthető és színes, beszélgetéssel egybekötött előadás.


Jegyár: 2500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás