József Attila est | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

József Attila est

József Attila est
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

József Attila est
Közreműködik: Posta Victor színész, Wégner Judit színésznő
Vendég: Dr. Zelena András PhD traumakutató
2017. március 29. szerda 18 óra
1068 Budapest, VI. ker. Benczúr utca 27.
Benczúr Ház Díszterem

„Ülj le közénk és mesélj”
József Attila est
Posta Victor és Wégner Judit színművészekkel
2017. március 29-én szerdán 18 órától egy különleges este részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a KulTúra zenés beszélgetés sorozat „Ülj le közénk és mesélj” címmel megrendezésre kerülő műsorára a Benczúr Házba. József Attila versei mindig aktuálisak, a Költészet Napjához közelegve pedig még inkább késztetést érzünk, hogy újra elolvassuk vagy meghallgassuk egy-egy költeményét, melyek két kiváló színművész, Posta Victor és Wégner Judit tolmácsolásában hangzanak el. Immár öt éve látható színpadon a költő életét szerelmein keresztül bemutató Én, József Attila című musical, amelyből szintén felcsendülnek dalok az est folyamán.
A műsor második részében a két színművésszel pódiumbeszélgetést hallhatnak, amelyből nem maradhatnak ki a színművészetis évek anekdotái sem. A beszélgetés vendége Dr. Zelena András traumakutató, aki több cikkében és doktori értekezésében is foglalkozott a meg nem értett, szeretetre éhes költő életével.

Jegyár: 2 700 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás