Detail info
Close

Operett Gála Nagykanizsán

Operett Gála Nagykanizsán

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Operett Gála Nagykanizsán
2017.05.09. 19:00
Nagykanizsa, Hevesi Sándor Művelődési Központ

Fergeteges operett és musical gálával érkezik az Orfeum Vándorszínpad 2017. május 9-én Nagykanizsára, a Hevesi Sándor Művelődési Központ Színpadára!

A népszerű sztárok közül Nagykanizsán fellép Foki Veronika színésznő, énekesnő, a Madách Színház sztárja. Számos operett és musical darabban csillogtatta meg tehetségét, többek közt a Mágnás Miskában Marcsaként vagy A nyomorultak Cosette szerepében varázsolta el a közönséget. A tehetségek közül kiemelkedik és megcsodálhatjuk a színpadon Szász Katit, aki a világhírű Interoperett primadonnájaként vált ismertté, ma már az Orfeum Vándorszínpad művészeként hódítja meg a nagyérdeműt üde hangjával és csodálatos jelmezeivel. Láthatjuk majd Birinyi Mónikát, az Orfeum Vándorszínpad szubrettjét, aki bájával és csodás hangjával ellágyítja a közönség szívét, amikor elhangzik az ismerős dallam…
„Gyere te nímand, légy az enyém. Te vagy a leggusztább legény!”
 Színpadra lép Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a Magyarországon és külföldön is méltán elismert társulatnak.
A temperamentumos, fülbemászó zene és a fütyörészhető dallamok a mindennapok gondját feledtető estére invitálják a nagyérdeműt. A szemkápráztató jelmezek, a fényűző díszletek, a bravúros tánckar mellett a sztárok előadásában a hagyományos operett és musical világa elevenedik majd meg a színpadon: szenvedély, ármány, humor és szerelem.

Jegyár elővételben:  április 30-ig: 3400/3900 Ft
                                   május 1-től: 4000/4500 Ft

Galéria

picture Operett Gála Nagykanizsán
Top