100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi koncertek | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi koncertek

100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi koncertek
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar újra ünnepi turnéra indul. A Hungarikum és Magyar Örökség-díjas társulat koncertjei, igazi kulturális csemegének számítanak, és minden alkalommal feledhetetlen élményt kínálnak a közönségnek. A zenekar Lendvai Csócsi József, sokszorosan kitüntetett főprímás, és Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész vezetésével ezúttal négy vidéki városba látogat el a karácsony és új év közötti időszakban. Sorrendben Debrecen, Szeged, Pécs és Veszprém ad otthont a nagyszabású, két felvonásos ünnepi koncerteknek. A nagy érdeklődésre való tekintettel és az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva a helyjegyeket érdemes időben megváltania annak, aki nem akar lemaradni erről az örök élményről!

2017. 12. 25. hétfő, Debrecen – Kölcsey Központ 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje
2017. 12. 26. kedd, Szeged – Nemzeti Színház 100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje
(A Szegedi időpontnál a 3 személyes páholyok egyben vásárolhatóak meg, illetve a 4 személyes páholyoknál csak párosával vásárolhatóak meg a helyek! )
2017. 12. 27. szerda, Pécs – Kodály Központ 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Nagykoncertje
(A Pécsi időpontnál a páholyok csak párosával vásárolhatóak meg! )
2017. 12. 28. csütörtök, Veszprém – Hangvilla 100 Tagú Cigányzenekar Sztárzenekarának Ünnepi Koncertje

A teremnyitásra egységesen 18.30-kor kerül sor, a koncertek pedig 19.00 órakor kezdődnek. Alkalmazkodva a patinás helyszínek adottságaihoz a debreceni Kölcsey Központban a 140 fős társulatot az 50 fős zenekar képviseli, Szegeden a Nemzeti Színházban és a veszprémi Hangvillában az együttes legjobbjaival felálló Sztárzenekar ad koncertet, a pécsi Kodály Központban pedig a 100 fős nagyzenekar szórakoztatja a közönséget.
www.kulturalom.hu

Időpontok :


Képek / Videók :

Turné
Debrecen
Szeged
Pécs
Veszprém
Bookmark and Share
Megosztás