Loving Vincent - exkluzív premier előtti vetítés | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >> MOZI >>

Loving Vincent - exkluzív premier előtti vetítés

Loving Vincent - exkluzív premier előtti vetítés
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

1890. július 27-ének alkonyán egy ösztövér figura botladozott végig a francia Auvers álmos kis főutcáján. Nem volt nála semmi, kezét a hasához szorította. A friss lőtt sebből szivárgott a vér. Ő volt Vincent van Gogh, akit akkor még alig ismert valaki, mára viszont a világ talán leghíresebb festője lett. Tragikus haláláról régóta tudunk, de a mai napig nem tisztázott, hogyan és miért lőtték meg.

A Loving Vincent a világ első festett animációs filmje, amelyben minden egyes képkockát festőművészek készítettek, olajjal, vászonra, ahogy maga Vincent Van Gogh festette volna. A heroikus vállalkozás, a lengyel Dorota Kobiela filmje, Van Gogh világában játszódik. Megelevenednek a filmvásznon a Van Gogh képek helyszínei és a figurái is.

Belépő elővételben 2.200,- Ft, az előadás napján 2.500,- Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás