Detail info
Close

Koter Margaréta előadása

Koter Margaréta előadása

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Koter Margaréta a Londoni Harley Street Wellbeing Klinika Igazgatója. Konzultánsként, terapeutaként, oktatóként és előadóként dolgozik élsportolókkal, cégekkel és iskolákkal Angliában és nemzetközi szinten.

Margaréta gondolkodása felkeltette a média érdeklődését és munkája nemzetközileg elismert. Magyarországon az MTV1-en, valamint az Egyesült Királyságban számos újságban, magazinokban és a BBC-n ad interjúkat. Margaréta jelenleg a doktorátusi munkájához a rezilianciát, a stressz utáni túlélés és karakterjellemeit kutatja, ami évtizedek óta az érdeklődése középpontjában állt. A stílusa szórakoztató, szenvedélyes és mindig elgondolkodtató.

Margaréta több mint két évtizeden át többek között pszichológiát, tanítást, Üzlettanulmányokat, Coaching-ot, Kognitív Viselkedés Terápiát, Pozitív Terápiát, Neuroscience-t, Mindfulness-t, Reikit, Neuro-lingvisztikai programozást, Hypnoterápiát és Psycho-szenzoros terápiákat tanult, hogy csak néhányat említsünk. Margaréta szenvedélye az emberek életének és jólétének helyreállítása.


Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2017. január 21-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

 

Top