Koter Margaréta: Mi a baj a stresszel? | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Koter Margaréta: Mi a baj a stresszel?

Koter Margaréta: Mi a baj a stresszel?
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Koter Margaréta: Mi a baj a stresszel?

Az MTV1 és a BBC után a Mi a baj a stresszel? címmel tart nyitott előadást Koter Margaréta, a londoni Harley Street Klinika Igazgatója.

A “mi lett volna ha….?” életek a legfájdalmasabbak. Hogyan hagyjuk a múlt fájdalmait és félelmeinket magunk mögött és éljünk teljes életet?

A krízis érdekes dolgokra képes…  Mert emberként sokszor kell egy ‘löket’ egy nagy ‘fejbeverés’ ahhoz, hogy elkezdjük látni, hogy másképp kellene élnünk.   Na de hogyan is tegyük ezt meg?

Ha lemaradt az előző előadásokról, most itt az alkalom, hogy Ön is praktikus, a mindennapokban alkalmazható tanácsokkal távozzon, és végre saját kezébe vegye az életének az irányítását.

Hozza kérdéseit!  Szeretettel várjuk.

“Margaréta stílusa szenvedélyes, szórakoztató és mindig elgondolkodtató.” - írja a BBC

Előadás utáni visszajelzés:

“Margaréta előadásai nagyon hasznosak és érdekesek. Rávilágítanak azokra a tabunak látszó témákra és kérdésekre, amiről kevesen beszélnek nyíltan és őszintén. Végre lehetőséget kapunk arra, hogy megálljunk és egy kicsit magunkkal foglalkozzunk, hogy merre is tartunk az életben. Hogy végre felébredjünk és kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását. Rengeteget tanultam tőle, a technikákat a mai napig használom."


Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás