Smaragdzöld szerelem | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Smaragdzöld szerelem

Smaragdzöld szerelem
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Smaragdzöld szerelem

Időpont: 2017.02.19, 19:00
Helyszín: Budapesti Kongresszusi Központ


Műfaj: vers-koncert két részben.
Szerzők: Dr.Károlyi Hortenzia- Döme Zsolt


Az előadásra szóló jegy lehet egy kifejezetten stílusos Valentin napi vagy nőnapi ajándék, de akár kedves figyelmesség a Zsuzsannáknak, akiknek jeles névnapján kerül sor a bemutatóra. Arany borítékba helyezve pedig elegáns, értékes "Smaragdzöld" ajándékká válik a Karácsonyfa alatt.

A műsor a szerelemről, párkapcsolatról, női lélek érzékenységéről szól, az asszonyi sors kérdésit veti fel. A szöveg választékos, szép magyar beszéd, a zene pedig változatos ritmusokban támasztja alá a mondanivalót. A tánc egy-egy villanásra kerül a színpadra és képileg erősíti a hangélményt.
Az egész produkció igényes, elegáns, ugyanakkor közvetlen és meleg hangulatú.
A téma régi és szokványos, de a jelen előadásban megfogalmazása újszerű és friss.

A szereplő gárda a Kossuth díjasaink és elismert előadó művészeink sorából valók: Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Hernádi Judit, Varga Izabella, Voith Ági és a kétszeres argentin tangó világbajnok Budai László és párja.

A nő kortalan és a szerelem örök, ahogyan a férfiak rajongása is. A színpadon a több generációt képviselő előadói csapat jelenléte is ezt sugallja.

A vokál tagjai: Bartus Patrícia, Fehér Adrienn, Fehér Gábor, Jónás Andrea. A tíz tagú zenekar a legjobbak közül került ki, így a legendás dobost Pálmai Zoltánt és a közkedvelt gitárost, Sipeki Zoltánt láthatjuk a színpadon, a billentyűs, a tubás, a trombitás, a harmonikás és egy légies vonósnégyes társaságában.

Jegyárak: 14800 Ft , 11800 Ft, 8800 FtIdőpontok :


Képek / Videók :

Smaragdzöld szerelem ősbemutató
Smaragdzöld szerelem ősbemutató
Smaragdzöld szerelem ősbemutató
Smaragdzöld szerelem ősbemutató
Smaragdzöld szerelem ősbemutató
Plakát
Bookmark and Share
Megosztás