3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik

3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik
 
2014. Augusztus 8-9., Paloznak

A Paloznaki Jazz és Bor Piknik a minőségi zene és a minőségi gasztronómia találkozásából született. Idén harmadik alkalommal rendezzük meg a fesztivált, két nap alatt két színpadon 15 országosan ismert jazz produkció koncertjére kerül sor a műfaj két világsztár formációjának közreműködésével; világszínvonalú technikai berendezések alkalmazása mellett, a prémium színvonalat továbbra is őrizve, fejlesztve.
 
A 2014-es év kiemelt fellépői a DePhazz és a Mezzoforte, fellép a Djabe, Tompos Kátya, a Bin Jip, a Mrs. Columbo,  a Tárkány Művek, a Hajdu Klára Quartet, Manoya, Herczku Ágnes & Sinha Róbert, a Smárton trió és a Peet Project, valamint színpadra lépnek a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendékei. A fesztivál bevételének egy részével a szomszédos Felsőörsön működő Snétberger Központ munkáját támogatjuk.
 
A piknik hangulatot piknik kosarak és gasztro vásár biztosítja a paloznaki Homola Pincészet boraival és helyi termelők finomságaival, napközben gyerekprogramok várják a családosokat, éjjel fényfestés borítja be Paloznak központi épületeit. A fesztivál házigazdája a Homola Pincészet, melynek Vinotékája egész nyáron üzemel a Tájház udvarán.
 
Kedvezményes jegyárak július 27.-ig:

Kisszínpados napijegy: 2.500 Ft
Homola Pincészet Színpad (Tájház) - ez a belépőjegy csak limitált példányszámban, 300 db / napra maximálva kerül kiadásra és csak a kisszínpadra érvényes.

Fesztiváljegy (mindkét színpadra):
Napijegy: 5.500 Ft
Kétnapos jegy: 9.000 Ft

Július 28-tól: fesztiválbérlet: 10500 Ft, napijegy 6500 Ft.

Bővebb információ itt található.

Galéria

picture 3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik
picture 3. Paloznaki Jazz és Bor Piknik

Térképen

Top