50 Sziget - online irodalomterápiás csoport

50 Sziget - online irodalomterápiás csoport

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Ötven szigetre túrázunk, amely túránk során olyan szigetekre utazunk el - onlne - ahol eddig még sohasem jártunk. Lehet, hogy a sziget elhelyezkedése, az oda eljutás nehézsége akadályozna bennünket, hogy a valóságban is eljussunk oda, de az is lehet, hogy ez az online utazás adja meg az inspirációnkat arra, hogy amikor már majd utazhatunk a valóságban is felkeressük ezeket a helyeket.

Most, így hogy a kanapén ülve kell utazzunk még egy ideig, gyere és utazz velünk, minden héten kedd este másfél órában, 18.00 - 19.30 között. egy-egy szigetet látogatunk meg Judith Schalansky: Távoli szegetek atlasza segítségével, Huszár Annamari biblioterapeuta vezetésével, nyitott irodaloterápiás csoport keretei között.

Az online térben a Zoom program lesz a segítségünkre abban, hogy találkozzunk. Első alkalom 05.12. kezdés pontosan 18.00 órakor.

Mit adhat neked ez az online utazás, amiért érdemes csatlakozni a csoporthoz?! Megismerkedhetsz emberekkel, akikkel együtt fedezhetsz fel olyan tájakat, amikről lehet, hogy eddig nem is hallottál! Ezeken az utazásokon olyan helyzetekben találhatjuk magunkat, amilyen még nem voltunk, s így önmagunk eddig rejtett részire is rácsodálkozhatunk.

Indulhatunk?

Jegyvásárlás után a szervezők felveszik Veled a kapcsolatot és tájékoztatnak a további tudnivalókról.
www.feldmarintezet.hu

Top