A doktor úr - Thália Színház

A doktor úr - Thália Színház

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Molnár Ferenc-Zerkovitz Béla: A doktor úr - zenés bohózat
Helyszín: Thália Színház
Bemutató: 2010. január 15.

A doktor úr címu darab (1902) Molnár Ferenc legelso színpadi alkotása,mégis valódi mestermu. Megismerhetjük benne Dr. Sárkányt, híres és gátlástalan ügyvédet, a doktor urat, akinek semmi sem számít, csak saját dicsosége és karrierje. Üzleti, és részben szellemi partnere egy tizenkilencszer felmentett,minden hájjal megkent, de mégis szeretetre méltó, az igazságot kimondó, céljainak elérése szempontjából meghökkentoen gátlástalan tolvaj, Puzsér.

Izgulhatunk, hogy vajon siker koronázza-e az önmagában is bizonytalan Sárkányné flörtjét a korrupt rendortiszttel. Mindezek mellett tanúi lehetünk egy angyali humorral ábrázolt, nyiladozó szerelemnek, az ilyenkor elengedhetetlen félreértéseknek, és még számtalan váratlan fordulattal tarkított élethelyzetnek, amelyek végül meghozzák a várvavárt megoldást.

Ebben az eloadásban találkozik a legnépszerubb színpadi szerzo, Molnár Ferenc és a legnépszerubb zeneszerzo, Zerkovitz Béla. A komponista örökzöld slágerei, Az alvilágnak nincs romantikája, az Én és a holdvilág, az Álmaimban tegezem magát, a "Bukj el" szoknya, a Lehoznám néked a csillagokat, a Pesti no és a többi remekül illeszkedik Molnár zseniális bohózatába. A mostani, új zenés színpadi változat követi azt a magyar színházi hagyományt, amikor színészekre, adott szereposztásra készül az adaptáció.

FIGYELEM!
Az online foglalás ill. a bankkártyás vásárlás utáni személyes átvétel lehetosége megszunt. Vásárláshoz kérjük vegye igénybe HOMEticket rendszerünket vagy kérje jegyét postán, ill. látogasson el valamely jegyirodánkba!
Top