Abigél

Abigél

Dátum: 2022.október 6.-9.
Hely: Budapesti Operettszínház
Cím: Nagymező u. 17., Budapest

Belépőjegyek

Csütörtök
6
Okt 2022
18:00
Abigél
Péntek
7
Okt 2022
19:00
Abigél
Szombat
8
Okt 2022
15:00
Abigél
Szombat
8
Okt 2022
19:00
Abigél
Vasárnap
9
Okt 2022
15:00
Abigél

A rendezvény leírása

Kocsák - Somogyi - Miklós: Abigél

2004 nyarán a Kossuth-díjas írónő Álarcosbál regényéből Somogyi Szilárd igazi musicalcsemegét készített. Magda néni természetesen látta ezt az előadást, és nagyon boldog volt, hogy a musical műfajában is megjelenik. Igazán ez "törte meg a jeget", hiszen sokan sokszor kérték tőle az Abigél című regényt is, hogy musicalt írjanak belőle. Az Álarcosbál sikere után az ifjú rendező kapta meg tőle ezt a lehetőséget, s írta meg az Abigél című musical szövegkönyvét. Társa lett a munkában Kocsák Tibor zeneszerző és Miklós Tibor dalszövegíró, akik már korábban, a Rock Színház idején vittek sikerre zenés műként olyan irodalmi remekeket, mint a Légy jó mindhalálig vagy az Anna Karenina.
A musical új aspektusból közelít a csodálatos szívet melengető, síros-nevetős történethez. Az egész Gina, a tizenéves gimnazista lány egy drámai pillanatban történő visszaemlékezése, életének egy meghatározó korszakának újraélése. A fordulatos regény lehetőséget ad egy eddig nem látott színpadi adaptációra!
Szabó Magda így ajánlotta kis hősnőjét nekünk:


FIGYELEM!
Az online foglalás ill. a bankkártyás vásárlás utáni személyes átvétel lehetősége megszűnt. Vásárláshoz kérjük vegye igénybe HOMEticket rendszerünket vagy kérje jegyét postán, ill. látogasson el valamely jegyirodánkba!

Térképen

Top