Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Almásy Csilla: KönnyedÉn

Almásy Csilla: KönnyedÉn

Dátum: 2023.november.14
Hely: Csabagyöngye Kulturális Központ
Cím: Széchenyi u. 4., Békéscsaba

Belépőjegyek

Kedd
14
Nov 2023
19:00
Almásy Csilla: KönnyedÉn

A rendezvény leírása

Almásy Csilla
2023. november 14. 19:00
Csabagyöngye Kulturális Központ (5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4. Tel.: 66/449-222)

Almásy Csilla gerincterapeuta gyógytornász első nagyelőadása, melyben a tőle megszokott módon, humorral átszőtt és mindenki számára közérthető stílusban meséli el, hogyan működik a testünk és a gerincünk, hogyan hatnak a lelki nehézségek a fizikális állapotunkra és mit tehetünk azért a mindennapokban, hogy egészségesek, fittek és boldogok legyünk. Mert bizony az élet addig igazán boldog és szabad, amíg fájdalommentesen élhetünk.
Ilyen jellegű előadás még nem volt a magyar színpadokon, a Csabagyöngye Kulturális Központ ad otthon elsőként a két évtizedes szakmai tapasztalattal bíró, elismert gerinc- és mozgásszakértőnek.
Almásy Csilla egészségtudományi területen gyógytornász-fizioterapeuta BSc és egészségügyi tanár mesterdiplomát szerzett, jelenleg pedig a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Doktori Iskolájának PhD hallgatója. Doktori kutatása fókuszában is a testi és lelki tényezők egészségre, sérülésekre gyakorolt hatása áll.

Tartalmas, izgalmas előadásnak ígérkezik a KönnyedÉn, sok aha-élménnyel, felismeréssel, hogy gondos gazdái lehessünk testünknek és valóban könnyedén élhessünk.

Jegyár: 3.000 Ft

A helyfoglalás érekzési sorrendben történik.

Térképen

Top