Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Az EVÉS, zavar? - online tanulócsoport

Az EVÉS, zavar? - online tanulócsoport

Dátum: 2023.október.04
Hely: ONLINE
Cím: , Budapest

Belépőjegyek

Szerda
4
Okt 2023
19:00
Az EVÉS, zavar? - online tanulócsoport
ONLINE

Budapest

A rendezvény leírása

Az EVÉS, zavar? - online tanulócsoport

"Ha olvasol, csak olvass. Ha eszel, csak egyél. Ha gondolkodsz, csak gondolkodj." (Seung Sahn zen mester)

Az EVÉS, zavar? című két hetes ONLINE tanulócsoportunkba várunk mindenkit, aki bővítené az ismereteit a témában,  tudatosan foglakozna az étkezési szokásaival vagy szimplán úgy érzi, számára ez egy érdekes téma lehet. A két hét során NEM foglalkozunk testsúlycsökkentéssel (és természetesen testsúlynöveléssel sem),  de foglalkozunk a testi és az érzelmi éhség közti összefüggésekkel, és szó lesz például az önelfogadásról, az érzelmekkel való megbarátkozás előnyeiről, a nehéz érzelmek eltűréséről, az étkezési szokások változtatásának gyakori gondolati buktatóiról. Valamint minden napra adunk (egyedül elvégezhető) gyakorlatokat, ami a témában való elmélyülésben segíthet, nem titkoltan önismereti célzattal is. 

A csoport tematikája két részből áll:

> a tematika gerincét Bégányi Dániel orvos és pszichoteraputa, valamint Krámli András, a Feldmár Intézet munkatársa állította össze, akik a csoportot végig is kísérik a két hetes folyamatban egy zárt Facebook csoportban.
Valamint 2 online közös csoportbeszélgetés a témák kapcsán két alkalommal (Zoom meeting formájában)

> Gondolatébresztő szándékkal Feldmár András minden nap elmondja gondolatait az adott témához (előre rögzített videós beszélgetések formájában)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 14.900 ft

 

Térképen

Top