Az éjszaka  tapintása

Az éjszaka tapintása

Dátum: 2023.június 24. - július 29.
Hely: Kultúrtanya Közösségi tér
Cím: Csángó utca 9. a. - kék színű ajtó, Budapest

Belépőjegyek

Szombat
24
Jún 2023
18:00
Az éjszaka tapintása
Szombat
8
Júl 2023
18:00
Az éjszaka tapintása
Szombat
29
Júl 2023
18:00
Az éjszaka tapintása

A rendezvény leírása

Misztikus, romantikus történet, mely nem a szokványos módon kerül bemutatásra. A sötét színházban ülő néző két látszólag mindennapi fiatal szerelmi románcának lesz tanúja. Mégis van benne valami rejtélyes. Az író a néző fantáziájára bízza a szálak kibogozását.
Reggeli telefonhívás: egy fiú eltűnt. Nővére és – úgy sejtjük – volt
kedvese keresésére indul. Péter felkutatásában a nézőtéren ülők is részt vesznek. Izgalmas utazás ez Görögországba, sok kalanddal. Az utazókat népes kísérőtársaság veszi körül, akik minden pillanatban rendelkezésükre állnak, enni-, innivalóval kínálják őket, táncolnak velük. Az utazás és a megérkezés során a „nézőközönség” mindenérzékszervét igénybe veheti a szemén kívül. A gyönyörű görög tengerparton végül a szerelmesek sorsa is megpecsételődik, a darab az élet nagy igazságainak kinyilatkoztatásával végződik. A „néző” számára sok, addig homályos dolog válik világossá, ahogy a besötétített teremben is hirtelen felgyúlnak a fények.

 

ÓVINTÉZKEDÉSEK AZ UTAZÁS BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kezdés után a teljes sötétség
miatt már nem tudjuk leültetni a későn érkezőket. A teremben
szőnyegen, párnákon foglalnak helyet a nézők. Széket csak indokolt esetben tudunk biztosítani (kismama, mozgássérült, idősek)!.

Térképen

Top