Bérczesi Róbert

Bérczesi Róbert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Bérczesi Róbert:
Én meg az Ének 2- emléxel még? Lemezbemutató.
Elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában

2018. január 22. 20:00
Erkel Színház   / 1087, Budapest, II. János Pál pápa tér 30.


Jegyárak
:
5.900-8.900Ft

A Földszint középpáholyok egyben vásárolhatóak meg!
Földszint középpáholy Bal   - 59.000Ft (24db szék)
Földszint középpáholy Jobb - 59.000Ft (24db szék)

Exkluzív produkcióval érkezik 2018. január 22-én az Erkel Színházba Magyarország egyik legikonikusabb, megkerülhetetlen dalszerzője, Bérczesi Róbert.

A frontember elsősorban a hiperkarmának köszönheti ismertségét, azonban további projektjei, a BioRoBoT és az Én meg az Ének szintén széles közönséghez juttatták el zenéjét az évek folyamán. Utóbbi az énekes zenei munkásságának legfontosabb állomásait rögzíti és dolgozza fel, magába foglalva Robi zenekarainak legnagyobb slágereit és kedvenc, régebbi magyar népdalainak újraértelmezett változatait is. Igaz, a projekt egyszálgitáros felállásként vált ismertté, ezúttal rendhagyó módon, a dalszerző életében másodszor zenekarral és vendégelőadókkal kiegészülve mutatják be az Ének meg az Ének második albumát az Erkel Színház falai között.

Az „elfelejtett dalok a feledhetetlen eMLéKZeNeKaR előadásában” keretein belül profi zenészek és előadók színesítik Robi előadását: a színpadra lép többek között Giret Gábor basszusgitáros, Koltay Kurszán zongorista, Nemes Janó fúvós és a méltán elismert vonósnégyes, a Republic Qartet is. Az est fényét emeli még a két nagyhírű sztárvendég, Palya Bea és a Margaret Island frontembere, Lábas Viki,

Galéria

picture Bérczesi Róbert
Top