Detail info
Close

Bin-Jip

TRAFÓ
Bin-Jip

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Bin-Jip koncert

2013. március 8. - 19:00
Helyszín
: Planetárium - Budapest, Népliget
Jegyár: 1900 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kapunyitás: 18:30

2013. március 8. - 21:30
Helyszín: Planetárium - Budapest, Népliget
Jegyár: 1900 Ft
Helyfoglalás érkezési sorrendben. Kapunyitás: 21:00

A Planetáriumban ünnepli harmadik születésnapját a Bin-Jip

A Kiégő Izzókkal közös produkcióban ad koncertet a Bin-Jip március 8-án a Planetáriumban. A zenekar az estre a Fonogram-díjas Enter című albumról, és a készülő második lemezükről is válogat zenéket, kiegészítve a különleges helyszín által ihletett zenei blokkokkal. Andrew J, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint 2010. óta működő zenekara régóta tervezte, hogy zenéjüket, melyben nem ritkák az űrbéli hangzások, elviszik a Planetárium kupolája alá. A harmadik születésnapjuk remek alkalomnak bizonyult, hogy meg is valósítsák a nagyszabású audiovizuális projetet, melynek látványvilágát a Kiégő Izzók csapata és a Bin-Jip együtt alkotja meg.

A látványhoz nem csak a helyi csillagvetítőt használják majd, hanem nagy teljesítményű projketorokkal a teljes kupolát bevetítik külön erre az alkalomra készült animációkkal és élőben mutatják be a Heavy című dal vadonatúj videoklipjét.

Az est részeként, a kupolán kerül bemutatásra a Heavy című klip, mely Szabó Levente, Alfabéta-díjas grafikus munkája. A dal szövege fenntarthatalanul műküdő fogyasztói társadalmunkkal szemben fogalmaz meg kritikát, ezzel összhangban az animációs klip egy hanyatló civilizáció képét eleveníti meg, melyből a zenekar tagjai kiutat keresnek.

A koncert március 8-án, 19 és 21:30 órakor kezdődik a Planetáriumban.

Bővebb információ: http://www.facebook.com/BinJipMusic

Galéria

picture Bin-Jip
picture Bin-Jip
picture Bin-Jip
picture Bin-Jip
Top