Boldizsár Ildikó- Születés és újjászületés a mesék

Boldizsár Ildikó- Születés és újjászületés a mesék

Dátum: 2021.augusztus.31
Hely: Tárogató Úti Színpad (Volt IBS Színpad)
Cím: Tárogató út 2-4, Budapest

Belépőjegyek

Kedd
31
Aug 2021
19:00
Boldizsár Ildikó- Születés és újjászületés a mesék

A rendezvény leírása

Boldizsár Ildikó
Születés és újjászületés a mesékben
(Hétszerte szebben)


Gyakori motívum a mesékben, hogy a hősnek egy súlyos krízis vagy átmeneti halálállapot, kővé válás, után újra kell kezdenie az életét. Ilyenkor - a történetben kiállt próbáktól függően - hétszerte szebb alakban éled újjá és így folytatja életét.
Hogyan lehetséges ez? Hogyan tudnánk követni a mesehősök példáját? Mi kell ahhoz, hogy szert tegyünk egy másik, hétszerte szebb életre - még saját életidőnkön belül? Mit jelent megszületni és újjászületni a mesék világában?
Erről szól a mesemondással egybekötött előadás.

A legfrissebb kormányrendelet alapján egyelőre csak a magyar állam által elismert védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink látogathatják az előadásokat.
•    A jegy megváltásával látogatható eseményen védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy vehet részt (vagyis 18 év alatti egyedül nem mehet a rendezvényre).
•    A szervező / a létesítmény helyszínének üzemeltetője vagy vezetője, illetve a szervező, az üzemeltető vagy a vezető alkalmazottja köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát a rendeletben meghatározott módon nem igazolja.

Jegyár: 3200 Ft

Térképen

Top