Dante XXI. - DJ Bootsie Quartet / CAFe 2018

Dante XXI. - DJ Bootsie Quartet / CAFe 2018

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Dante XXI. – Deszkás atya és a DJ Bootsie Quartet Stúdiószentelő és nyitókoncert
2018. október 12., 20.00
Gabor M Szoke Studio

Szőke Gábor Miklósnak, hazánk egyik legsikeresebb kortárs művészének a Csepel Művekben található stúdiója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál új helyszíne. Szőkét legtöbben monumentális, ipari léptékű, köztéri állatszobrairól ismerik, de a szobrok mellett a művész festményeket is készít, valamint díjnyertes bútorokat és belső tereket tervez, melyeket magánmitológiája, a Dante Birodalom határoz meg.

Lendvai Zoltán, „a gördeszkás atya” ünnepélyes keretek között szenteli fel az egykori Weiss Manfréd Művekben található Gabor M Szoke Studiót, a DJ Bootsie Quartet pedig a Dante XXI. megnyitójára írt összeállított különleges koncertjével indítja útjára a programsorozatot.
A formáció komoly hangvételű zenei összeállításában zeneszerző klasszikusok műveinek átiratai, valamint indusztriális elemek és űrbéli atmoszférát teremtő hangzások keverednek, hogy élettel telítsék a monumentális ipari csarnokot.

A műhely iránt érdeklődő koncert-látogatóknak a stúdiószentelőt megelőzően Szőke Gábor Miklós tart tárlatvezetést.

A programra előzetes helyfoglalást követően, amit ezen a linken lehet megtenni, különjáratú Dante XXI. busszal is el lehet jutni, melyre Csepel felé a Városház Parkban, a belváros felé a Gabor M Szoke Studiónál lehet felszállni.

Jegyárak: 3300 Ft

Térképen

Top