Dr. Mérő László - Mindenki másképp egyforma

Dr. Mérő László - Mindenki másképp egyforma

Dátum: 2019.június.19
Hely: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest

Belépőjegyek

Szerda
19
Jún 2019
19:00
Dr. Mérő László - Mindenki másképp egyforma

A rendezvény leírása

Dr. Mérő László – Mindenki másképp egyforma
2019.06.19., 19 óra
Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont (4-es terem)


Mindannyian számtalan sablont hallottunk már arra vonatkozóan, mennyire egyedi és megismételhetetlen minden egyes ember. Ha ez igaz, miért van az, hogy megannyi, egymással végtelenül hasonló vonással büszkélkedhetünk, melyekkel egyes érzelmi szituációkra reagálunk? Mi következhet ebből a látszólagos ellentétből, és mennyiben határozza ez meg életünket és személyiségünket?

Ha választás elé kényszerülünk, igyekszünk a lehető legjobb döntést meghozni, márpedig tudjuk jól, hogy döntések minden egyes nap, akár minden egyes kanyarban várhatnak ránk. Kisebbek és nagyobbak, jelentéktelenebbek és jelentősebbek, olyanok, melyeket holnapra elfeledünk, és olyanok, melyek komplett életszakaszokat formálhatnak. Mi pedig ezekben a helyzetekben különböző döntési stratégiákat alkalmazunk.

Dr. Mérő László, pszichológus, publicista sokadik önálló témájával érkezik hozzánk, és korábbi nagy sikert aratott kötete nyomán igyekszik megismertetni a hallgatóságot a racionális gondolkodással, noha elöljáróban leszögezi, hogy ilyen talán nem is létezik, hisz az ember alapvetően nem racionális lény.

Jegyár: 2.900Ft

Térképen

Top