Detail info
Close

Exkluzív Operetthajó - étkezéssel

Sétahajózás a Dunán
Exkluzív Operetthajó - étkezéssel

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Operetthajó-Budapest Vigadó téri hajóállomás, 5. vagy 6. kikötő 
Szeretnénk meginvitálni Önt és kedves barátait egy felejthetetlen zenei, gasztronómiai és turisztikai élményre, az EXKLUZÍV OPERETTHAJÓRA.
A hangulatos hajóúton a Magyar Állami Operaház és a Budapesti Operettszínház kiváló énekes, hangszeres és táncművészei gondoskodnak az Ön szórakozásáról, felvonultatva az opera, az operett, az olasz, spanyol dal és a musicalirodalom gyöngyszemeit eredeti nyelveken valamint bravúros klasszikus, sztepptáncokat, hastáncot és magyar folklórtáncokat látványos jelmezekben. A gyertyafényes dunai hajó-utazás alatt, melyben megcsodálhatja Budapest csodálatos kivilágított esti panorámáját - Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss kedvenc ételeiből válogathat. A hajó légkondícionált, 150 főt befogadó elegáns,  kétszintes, szükség esetén fűtött.
A program 2005. március 25-től 2005. október 31-ig minden hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap 20 órától 22 óráig tart. Háromnyelvű idegenvezetést kínálunk Önnek (magyar,angol, német). 


Árak:

Étkezéssel, musorral és sétahajózással:felnőtt: 12.500 Ft/fő
5-12 éves kor között: 8.500 Ft/fő
gyermek: 5 év alatt ingyenes.

Beszállás: 19.30 órától, Vigadó téri hajóállomás, Budapest, V. kerület, 5. vagy 6. kikötő. A hajó 20.00 órakor indul. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Top