Detail info
Close

Fáraó, Lord

Fáraó, Lord

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

FÁRAÓ, LORD
2015. március 27. 20:00

 

FÁRAÓ

Emlékeztek még erre a zenekarra? Ha igen, akkor azért kötelező a jelenlét. Ha nem, akkor pedig azért találkozzunk március 27-én a BARBA NEGRA MUSIC CLUBban!

A rockbanda 30 évvel alakulása után nem csak hogy újra összeállt és lemezt készít, de országos turnéra is indulnak, amit egy nagy szabású, különleges lemezbemutató koncert előz meg a Barba Negra Music Clubban.

Nem, nem elgépelés, a Fáraó nagylemezének megjelenésére ugyanis valóban 28 évet kellett várni, különböző kacifántos okokból. Végre azonban eljött az alkalom, amikor a régi sikeres számokat a mai kornak megfelelő hangszerelésben ismét feljátszhatta a formáció, ráadásul két új dal is született erre az alkalomra. Az album egyik különlegessége, hogy Gidó, aki az ország egyik legjobb billentyűse, a 14 számból 11-ben gitározik, amellett, hogy szinte minden számot ő énekel.

LORD

Azt egy rajongónak sem kell már bizonygatni, hogy a Lord zenekar nem az a pihenős fajta. Megállíthatatlan lendülettel járják az országot, a közönség pedig nem csak jelenlétével, de lelkesedésével is meghálálja ezt nekik minden egyes alkalommal. Ezek után nem is meglepő, hogy Gidó és Loui duplázásra készül március 27-én, így borítékolható, hogy a novemberi buli után ismét egy felejthetetlen élménnyel gazdagodik mindenki a Barba Negra Music Clubban.

Jegyek:

Elővételben: 1800 Ft,-
Helyszínen: 2300 Ft,-

Barba Negra Music Club
Budapest
Prielle Kornélia utca 4.

Galéria

picture Fáraó, Lord
Top