Gitár-Hangok - Talány Akusztik és Borbély Richárd

Gitár-Hangok - Talány Akusztik és Borbély Richárd

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Gitár-Hangok
A Talány Akusztik és Borbély Richárd színművész akusztikus koncertje

2019. április 25. csütörtök  19 óra
Benczúr Ház Díszterem

A KulTúra zenés szalon sorozat célja, hogy a neves és elismert művészek mellett a fiatal tehetségeknek is bemutatkozási lehetőséget biztosítson, jobban megismerje művészi tevékenységüket a nagyérdemű közönség. Az áprilisi előadás vendégei a Madách Színház és a József Attila Színház zenés darabjaiban nyújtott felejthetetlen alakításaik mellett másik művészi arcukat is megmutatják a publikum előtt, hiszen a tökéletes énekhang zeneszerzői vénával is találkozik. A művészek saját szerzeményeiket, feldolgozásokat, sőt egymás dalait is előadják az est folyamán.
Április 25-én a Nívódíjas Talány Akusztik színész zenekar (Blazsovszky Ákos gitár távolléte mellett Zöld Csaba ének, gitár, Korponay Zsófia ének, Németh-Szabó Tamás ritmus, Szabó Zoltán Attila író, költő, művészeti vezető), valamint Borbély Richárd színművész lép színpadra.

Zöld Csabát és Borbély Richárdot több nagysikerű Madách Színházban futó musicalben is láthatja a közönség, mint például A nyomorultak vagy A szerelmes Shakespeare című darabokban.
Mindketten aktívan foglalkoznak a színház mellett zenéléssel, gitároznak és különböző formációkban játszanak. A zenekaraik számára maguk írják a dalokat. Az esten a két formáció külön-külön és közös dalokkal is fellép.

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Térképen

Top