Habana Social Club koncert

Habana Social Club koncert

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Habana Social Club with the Stars Of Tropicana
2018. november 6. (KEDD) 19.00

Jegyár: 5900,- Ft.

A HABANA SOCIAL CLUB a kubai és a latin-amerikai sajtó szerint is, méltó utódja a Buena Vista Social Clubnak, legalább annyi fülbemászó slágerrel, mint elődje.

„A kubai nép életéhez, sorsához, emlékeihez egy-egy dal kötődik, amelyek a világ minden emberéhez szólnak, kivétel nélkül mindenki magáénak érezheti a mi bánatunkat és boldogságunkat. Ez a zenei örökség óriási alázatot és felelősséget kíván tőlünk, előadóktól.”
A koncertturné alatt, a különleges show nézőiként megtapasztalhatjuk a kubai életérzést: a HABANA SOCIAL CLUB dalai mellett számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozást is meghallhatjuk. A zenei utazáson felcsendülnek a legnagyobb kubai slágerek: Flor palida, Chan – Chan, Bailando, Vivir Mi Vida, Che commandante, Guantanamera, Caballo viejo, Represent Cuba, vagy a Se que te amo, amit Ricky Martin is feldolgozott.

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2018. október 30-án este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Térképen

Top