Hellinger terápia: családi kapcsolataink megértése

Hellinger terápia: családi kapcsolataink megértése

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

A Hellinger-i módszer a családi kapcsolataink megértésében
2020. április 24. péntek 18:00-20:00
Patrona Hungariae Katolikus Iskolaközpont


Mocselini Éva - A Hellinger, mint terápia családi kapcsolataink megértésében

Az egyik legmeghatározóbb kapcsolódási rendszer életünkben a család. Az egyensúly azonban olykor felborul, konfliktusokhoz vezet, feszültséget szít. Sokszor érezzük, hogy ez a negatív energia nem a sajátunk, mégis kapcsolódik hozzánk.
Létezik ugyanis egy olyan energetikai közeg, amelyben minden valaha átélt eseménynek és gondolatnak nyoma van, s melyben ezek az információk ide-oda közlekednek a tér és az idő korlátai nélkül. Ez a szellemi mező nem csak tárolja, hanem tovább is adja ezeket az emlékeket, akár generációkon át.
Előadásunkon Mocselini Éva fogja kalauzolni a résztvevőket a kollektív emlékezés világába, ahol betekintést nyerhetnek a Hellinger módszer működésébe, a családon belüli dinamikák, struktúrák generációkon álívelő emlékezetébe, az egyensúly és a tisztelet újrateremtésébe és a természeti törvények állandóságába.
Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretné jobban megérteni akár önmaga, akár szerettei viselkedését, elhelyezkedését, működési mechanizmusait a család rendszerén belül.

Top