Jesus Culture a Sportarénában

Jesus Culture a Sportarénában

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Ez az a nap! - Jesus Culture a Sportarénában

2011. október 2. 17 óra
Papp László Budapest Sportaréna

2011 október 2-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont - a több mint egy évtizede tartó felekezetközi összejövetelnek - az Ez az a nap! –nak.
Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a világ ma talán legnépszerűbb újgenerációs dicsőítő zenekara a Jesus Culture (USA) elfogadta meghívásunkat az eseményre.
Felekezetközi tevékenységük során most jönnek először Közép-Európába, hogy itt is bátorítsák a hívőket, hogy ők egyenként is részesei lehetnek környezetük és országuk lelki megújulásának.
Európai turnéjuk során London, Párizs, Amszterdam, Berlin, Zürich, Koppenhága mellett októberben Budapesten láthatjuk a nálunk is sokak által kedvelt együttest.
A Jesus Culture-nek eddig 6 albuma jelent meg (CD, DVD), ezek közül a My Passion a legnagyobb példányszámban eladott EP lett az USA-ban.

A mintegy 5 órás program magyar csapatokkal indul: Pintér Béla és zenekara, Csiszér László, valamint a kárpátaljai Amaro Del lép színpadra.
Természetesen nem maradhat el a közös imádság nemzetünkért és az igehirdetés sem, melyek fontos elemei minden Ez az a nap! rendezvénynek.

Bővebb információ:
www.ezazanap.hu
www.facebook.com/ezazanap
http://www.jesusculture.com/
http://www.facebook.com/jesusculture
http://www.youtube.com/jesusculture

Galéria

picture Jesus Culture a Sportarénában
Top