KFT Ufóshow Koncert

KFT Ufóshow Koncert

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

KFT Ufóshow Koncert

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2011. december 28., Szerda 19:00

Ünnepi nagykoncerttel készül harmincadik születésnapjára a KFT.

Három évtizedes fennállásának legnagyobb dobására készül a KFT. Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András egy eddig még soha nem látott, megismételhetetlen, igazi „káeftés” hangulatú, abszurd humorral bőven fűszerezett, űrkorszakot idéző Ufóshow-val ünnepli a zenekar harmincadik születésnapját. A december 28-i Papp László Budapest Sportaréna-beli jubileumi koncerten felcsendül a KFT összes nagy slágere, az Afrikától a Balatoni nyárig, de áthangszerelt meglepetés-dalokkal is készül az eredeti felállásban színpadra lépő együttes.
Egy osztálykirándulás, egy fülledt siófoki éjszaka, egy feledhetetlen karaoke-party vagy évtizedekkel ezelőtti, már-már elfeledett házibulik hangulata. Kinek, mi jut eszébe a KFT-ről, akik 2011. december 28-án egy óriási születésnapi koncerttel lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénéban.
A meglepetésekben bővelkedő jubileumi koncerten a nosztalgiaélményen túl újdonságokkal is szolgál a szövegközpontú dalairól is ismert zenekar, hiszen Laár Andrásék áthangszerelt dalokkal, új zenei anyaggal és eddig nem látott színpadi megoldásokkal is készülnek a nem mindennapi Ufóshow-ra. 

Belépő: 5900-10900 Ft.

Galéria

picture KFT Ufóshow Koncert
picture KFT Ufóshow Koncert
Top