Kollár Betti „Kosársuli” közönségtalálkozó

Kollár Betti „Kosársuli” közönségtalálkozó

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

KOLLÁR BETTI „KOSÁRSULI” KÖZÖNSÉGTALÁLKÓZÓ ÉS KÖNYVBEMUTATÓ
2022. december 3., szombat, 15 óra
Lurdy Mozi

Kollár Betti valódi üstökös a hazai szórakoztató irodalom egén: A vonzás törvénye-sorozat szerzője első három kötetével, A vonzás törvényével, folytatásával, A vonzás szépségével, valamint az Álmomban megleltelek című történetével pillanatok alatt belopta magát az olvasók szívébe, és hatalmas szakmai és közönségsikert aratott, ráadásul első regényéért rögtön elnyerte a Dugonics András Irodalmi Díjat is. Kötetei közel húszezer példányban keltek el 2020 óta, mellyel jelenleg a Z-generáció legnépszerűbb romantikus szerzőjének számít.

Legújabb regénye, a Kosársuli az idei év és a karácsonyi könyvvásár egyik legjobban várt újdonsága. A szerző 2015-ben kezdte írni Luca és Konrád nem mindennapi történetét, mellyel nagyszerűen foglalta keretbe generációja legégetőbb dilemmáit, akik úgy igyekeznek felfedezni nyiladozó érzelmeiket, vagy épp fellobbanó szenvedélyüket, hogy amellett iskolai kötelességeiknek is eleget tegyenek, és felkészüljenek a nagybetűs életre. A hazai Wattpaden debütáló Kosársuli már 2,5 millió olvasásnál tart, november 8-tól pedig átdolgozott változatban vehetik kezükbe a rajongók.

A szerzőt a közönségtalálkozó alkalmával Viszkok Fruzsi kérdezi majd. Az egyik legnépszerűbb hazai influenszer évek óta a közösségi média állócsillagának számít; szépség, kultúra, gasztronómia, életmód és utazás tematikájú tartalmai nem csupán egyéni világlátásról, de még mindig pimaszul fiatal korához képest szokatlanul széles látókörről és higgadt bölcsességről is árulkodnak.

Top