Korda György - Életmű koncert

Korda György - Életmű koncert

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Korda György - Életmű koncert

55 éve a színpadon – élmény 19 magyar városban

2013. október – december

Korda György 55 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó. A közönség iránti feltétlen szeretetének és alázatának is köszönhető, hogy az 1958-ban először színpadra lépett előadóművész a mai napig óriási népszerűségnek örvend mind a fiatalok, mind az idősebbek körében.
Korda György fáradhatatlan: hajtja a zene és az élet szeretete.
Minden koncertjén egy csodálatos hangú művész köszönti a nézőket, aki töretlen energiával, kedvvel, humorral szórakoztatja a közönséget.
“Csináljunk egy jó bulit…” - hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, amely egy valódi lavinát indított el, nemcsak Balázs Klárit csigázta fel, hanem a pályatársakat is.
Az októberben induló életműkoncert-turné nemcsak zeneileg valódi csemege, hanem hangulatában is: videó-bejátszások, a pályatársak személyes visszaemlékezései varázsolják elénk az elmúlt több, mint fél évszázadot.
Balázs Klári és Korda György nemcsak az életben, de a színpadon is elválaszthatatlanok, természetesen a legendás pár együtt lép a színpadra az életműkoncert-turnén is.
A Korda György – Balázs Klári duót a közönség nagy megelégedésére
Solymos Tóni vezetésével az Express Zenekar egészíti ki, és a Budapesti Monarchia Zenekar művészei is színpadon lesznek.
Az Express Zenekar élőben kíséri a művészeket, míg a szimfonikusok eddig ismeretlen átiratokat is bemutatnak Korda György népszerű slágereiből.

Galéria

picture Korda György - Életmű koncert

Térképen

Top