Kraftwerk

Kraftwerk

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Kraftwerk/Sold Out!
2018.02.21. 20:00

Helyszín: Papp László Budapest Sport Aréna (1143 Budapest, Stefánia Út 2.)

Jegyárak: 9990 - 16990 Ft (a koncert teljes egészében ültetett, a jegyár tartalmazza a 3D-s szemüveget)

Az előadás előreláthatólatg 2 órás, szünet nélkül.


A világszerte óriási sikereket elért 3D koncertsorozatot 2018. február 21-én Budapestre is elhozza az elektronikus zene úttörő formációja, a Kraftwerk!  Az ikonikus zenekar produkciói a zene és performansz művészet összevonásából, egy valódi „Gesamtkunstwerk”, azaz összművészeti projektből születnek meg.

A 70-es évek közepére a Kraftwerk nemzetközi ismertségre tett szert innovatív elektronikus hangzásának, valamint robotikával és egyedülálló technikai újításokkal való kísérletezésének köszönhetően. Előremutató zenei filozófiájukkal megteremtették a digitális 21.század hangzásvilágát.

Kompozíciójuk, amelyhez innovatív technológiát, szintetikus hangokat és számítógéppel előállított ritmusokat használtak, fontos hatást gyakorolt a zenei műfajok széles skálájára: az electrótól a hip-hopig, a technotól a szinti-popig. A Kraftwerk csapata– azaz Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert és Falk Grieffenhagen – élő performanszai során hűen illusztrálja hitét az ember és a gép egyedülálló kapcsolatában.
Galéria

picture Kraftwerk
Top