Detail info
Close

LITTLE BIG

LITTLE BIG

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Hosszabb kihagyás után tér vissza Európába a Little Big

A napfényes Los Angeles-ből jelentkezik ötödik nagylemezével a Little Big zenekar, mely 2013-ban Szentpétervárról indult. Az elmúlt 10 évben a duó nemcsak az Egyesült Államokban, de szerte Európában is ismertté vált, dalaik és videóklipjeik sorra válnak slágerekké.
Az igazán virális klipjeiről ismert zenekar a minap egy néhány állomásos európai turnét jelentett be. Ilya “Ilich” Prusikin és Sonya Tayurskaya párosa hamarosan Budapesten is bemutatja dalait, köztük a működésük 10 éves évfordulója kapcsán bemuatott Pendejo-t is.
A páros világszerte növekvő ismertségét többek között annak is köszönheti, hogy olyan jól ismert művészekkel működtek együtt, mint Oliver Tree, Tommy Cash, Finch Asozial, Dillon Francis, Clean Bandit és Sacha Baron Cohen. Ezek a közös alkotások minden alkalommal új irányt adnak a kreativitásuknak, és új zenei területeket mutatnak be a hallgatóságnak.
Videóikat összesen több mint 3 milliárd alkalommal nézték meg, a Skibidi önmagában 680 millió felett jár. A 2020-as Eurovízión elindított UNO pedig a verseny legnézettebb klipjévé vált, jelenleg 270 millió megtekintéssel.
A Little Big most megújult energiával tér vissza! Generation Cancellation című friss anyaguk komoly visszhangot keltett, egyben nemkívánatossá tette őket saját hazájukban, hiszen háborúellenes álláspontot képviselnek. Zenéjük vibráló, nehezen figyelmen kívül hagyható üzeneteket hordoz, amelyek ugyan apolitikusak, de a háború, a politika és a propaganda kérdésében mindig kritikus álláspontot foglaltak el.
Hamarosan élőben is megtapasztalhatjuk a Little Big elsöprő lendületét és látványos élő show-műsorát. Jegyek kaphatók a rockstar33.com oldalon

Top