Laikus Etika Csoport (LECSO)

Laikus Etika Csoport (LECSO)

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

LECSO (LAIKUS ETIKA CSOPORT)

ELFOGYTAK A JEGYEK!!

6-10 ember körben ülve beszélgetünk arról, mi fontos, nehéz nekünk az emberi bánásmóddal kapcsolatban a hétköznapokban. Család, párkapcsolat, munkahely, egyedüllét. Gyere és légy része Te is a csoportnak!

Mit engedsz meg magadnak, mit engedsz meg másoknak? Hogyan szereted, ha veled bánnak? Te hogy bánsz másokkal? Miért lehet fontos egyáltalán, hogy jól bánjunk egymással? 

Ha érdekelnek ezek a kérdések, ha szeretnél másokhoz kapcsolódni, a gyakorlatban praktikus dolgokat megtanulni, gyere el a csoportba és tanuljunk együtt, egymástól. A LECSO-n arról beszélgetünk, kinek mi fontos, nehéz, új, szomorú, dühítő vagy örömteli azzal kapcsolatban, ahogyan a környezetünkben élő emberekkel, vagy éppen tőlük elszeparálódva élünk.

Az alkalmazott etika jelen van életünk minden pillanatában, hisz minden döntésünket saját etikánk határozza meg. Ez az etika nem más, mint hogy hogyan bánunk egymással. De hogyan válasszuk ki, milyen etika szerint éljünk? 

A témát mindig az éppen ott lévő emberek (6-10 fő), a csoport alakítja, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet és érdemes (be)csatlakozni. 

A csoport havonta egyszer, péntek este ül össze a Feldmár Intézetben, 18-21 óráig.
A foglalkozás díja: 6.000 forint / alkalom 

További információk a csoportról:
https://www.facebook.com/events/254668878593120/

 

Térképen

Top