Michael Flatley’s Lord of the Dance

Michael Flatley’s Lord of the Dance

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Michael Flatley’s Lord of the Dance 

Műsorváltozás: a győri előadás november 03-án, a veszprémi előadás november 06-án kerül megrendezésre. A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatóak a vásárlás helyszínén.

Novemberben ismét hazánkban turnézik a világ legnépszerűbb tánc-showja, a Lord Of The Dance! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás az 1996-os bemutatása óta példátlan sikernek örvend.
A Los Angeles Times által „varázslatos kalandnak” nevezett produkció valójában egy az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A történet kibontakozása során a Kis Lélek segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Don Dorcha, a Sötét Úr ellen, miközben a nézők lehengerlő ízelítőt kapnak az ír és a ritmikus kelta tánc mágiájából. A 600 jelmezt felvonultató előadás sodró iramát sejteti, hogy az 50 táncos átlagéletkora mindössze 22 év. Bár Flatley személyesen nem lép fel a műsorban, de a fiatal tehetségeket maga válogatja és tanítja, képzi, míg a pódiumra lépnek.

Időpontok és helyszínek:
Győr: Városi Egyetemi Csarnok, 2012. november 03., szombat 19:00
Miskolc: Generali Aréna, 2012. november 04., vasárnap 19:00
Pécs: Lauber Dezső Sportcsarnok, 2012. november 05., hétfő 19:00
Veszprém: Aréna, 2012. november 06., kedd 19:00

Jegyárak: 4.900-14.900 Forint

Galéria

picture Michael Flatley’s Lord of the Dance
picture Michael Flatley’s Lord of the Dance

Térképen

Top