Orchestre de Contrebasses

Orchestre de Contrebasses

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

L'Orchestre de Contrebasses
2008. 04.06. vasárnap 20:00 - Budapest, Millenáris Teátrum 
Kapunyitás: 19:00

2008-ban Budapesten is találkozhatunk a világhírű L'Orchestre de Contrebasses formációval, méghozzá április 6-án a Millenáris Teátrumban. Christian Gentet 1981-ben hívta életre a zenekart, melyben különösen eredeti és ígéretes módon jelenik meg a zenei kreativitás.
Ez a vibráló zene nemzetközi szinten is hatalmas sikert aratott a hang és fényhatások meglepő kombinációjának köszönhetően. A L'Orchestre de Contrebasses hat virtuóz tehetségből áll, akik zeneszerzők és előadóművészek egyben. Ezek a zenészek a hangzás és a látvány egységével hatnak a közönségre, s forradalmi repertoárjukkal eddig még nem tapasztalt módon tágítják a zene határait.
A zenekar díjnyertes virtuóz tagjai a kortárs zene ill. a jazz hivatalos megközelítése helyett egy igazán egyedi zenei stílust hoznak létre, amelyet eddigi - a soul, a jazz és a latin zene világában tett kirándulásaik során szerzett - tapasztalataikból alkottak. A dupla-basszus hangzás teljes kiaknázása érzékivé, megnyugtatóvá és varázsossá teszi az élményt, melynek során mindenki elragad álomvilágba vezető rögtönzött zenei repülés.

Helyfoglalás érkezési sorrendben!
Elővételi jegyár: 6500Ft
(A helyszínen: 6900Ft)

Top