Pál Ferenc: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

Pál Ferenc: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

Dátum: 2020.december.17
Hely: Csabagyöngye Kulturális Központ Békéscsaba

Belépőjegyek

Csütörtök
17
Dec 2020
19:00
Pál Ferenc: Hogyan őrizzük meg az életkedvünket?

A rendezvény leírása

ÚJ IDŐPONT - ÚJ ELŐADÁS!

Az áprilisi elmaradt előadásra megvásárolt jegyek erre is érvényesek. A lefoglalt legyeket legkésőbb december 10-én este 8 óráig meg kell vásárolni.

Pál Ferenc előadás- Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? - A kiégés elkerülése
2020. december 17. 19.00
Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4. Tel.: 06 66 449 222)

Pál Ferenc (Feri atya) római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó. Papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia ‑ teológia ‑ mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati ‑ házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc katolikus papként is fontosnak tartja, hogy az előadásai mindenkinek szólhassanak: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

 

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2020. december 10-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Térképen

Top