Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
Rage

Rage

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

A Concerto Music bemutatja:

Rage
(Carved in Stone European Tour 2008.)
2008. 04.13. 19:00 - Budapest, Wigwam

A német Rage zenekar még Avenger néven indult '84-ben. A zenekar hosszú pályafutása alatt megannyi, jobbnál-jobb albumot adott ki, elsősorban power/speed metal stílusban, folyamatos fejlődést mutatva.
Az utóbbi évek néhány albumán és egy-két kiemelt fontosságú koncerten a Lingua Mortis névre keresztelt, komolyzenészekből álló zenekarral működtek együtt. Ezek a megmozdulások újra bebizonyították, hogy a komolyzene és a metal között meglehetősen sok a párhuzam, a kötődés.
Mindazonáltal utolsó lemezük, a Welcome To The Other Side nagyzenekar nélkül, a korai idoőhöz hasonlóan trióban készült, ám Peavy basszgitáros-énekes-főnök körül teljesen megváltozott a tagság. Az új albumon már a híres, orosz származású gitármágus, Viktor Smolski, és a nemrég Európába költözött amerikai doboslegenda, Mike Terrana voltak Peavy társai. Viktor nevéhez fűződnek az új album nem rock hangszerelésű részei is. 

Galéria

picture Rage
Top