Detail info
Close

Ripoff Raskolnikov Band

Ripoff Raskolnikov Band

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Ripoff Raskolnikov Band

Csabagyöngye Kulturális Központ (Békéscsaba, Széchenyi u. 4., Tel.:06 66 449 222)
2022. március 14. (hétfő) 19:00

Ripoff Raskolnikov 18 éves korában nekivágott a világnak, utcazenészke´nt járta az európai országokat. Kezdetekben az európai népzenék foglalkoztatták, majd dalszerzői munkájában fokozatosan egyre nagyobb szerepet kapott az amerikai folklorban gyo¨kerezo? dalszerzo?i attitűd, ami Bob Dylan vagy akár Tom Waits zenéjét is meghata´rozza. Szuggesztív játékát és különleges színpadi megjelenését először 1987 novemberében láthatta a hazai közönség, azóta szerves részévé vált a hazai zenei életnek. Dalai az emberi érzelmek teljes spektrumát lefedik, Ripoff egyedi hangvételben szól szerelemről, szenvedélyről, veszteségről, a mindennapok nehézségeiről, de szól a szépre való törekvésről az élet minél teljesebb megéléséről is.
Rendszeresen jelentkezik stúdió anyagokkal, a Small Worlds és az Odds and Ends című albuma egyaránt komoly elismerésekben részesült. A Ripoff Raskolnikov Band ma ez egyik legkiválóbb produkció a hazai palettán, a tagok valamennyien a műfaj élmezőnyébe tartozó veteránok.

 A koncert az NKA Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.

Jegyárak:
Elővételben: 2 000 Ft
A koncert napján: 2 500 Ft

Az esemény védettségi igazolvány nélkül látogatható, de maszk használathoz kötött!

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2022. március 7-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Top