Detail info
Close

Royal Hunt

Royal Hunt

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

a Livesound bemutatja:

Royal Hunt
2008. május 12., hétfő 20.00 óra
Budapest, A38 Hajó
Belépő elővételben: 4900Ft
support:Sandalina

A Mercyful Fate, Pretty Maids, Royal Hunt alkotta dán rockzenei szentháromság "legfiatalabb" bandája, az 1991-ben alakult Royal Hunt látogat Budapestre, hogy bemutassa az idén megjelenő Collision Course... Paradox 2 című nagylemezét.
A banda bemutatkozó lemeze, az 1992-ben megjelent Land Of Broken Heart rögtön a bandára irányította a melodikus hard rock rajongók és a szakma figyelmét, zseniális muzikális megoldásokkal, klasszikus zenei betétekkel, csodás melódiákkal, és pazar énekdallamokkal. A csapat lelke, vezetője és zenei agya a billentyűs fenomén Andre Andersen, aki Jon Lord nyomdokain haladva keresztezi a klasszikus komoly zenét a hard rockkal. Andre zenei világában megelevenedik Mozart és Paganini művészete, vegyítve olyan legendás muzsikusok hatásaival, mint Rick Wakemen és Jon Lord. Több ő mint egy szimpla billentyűs, ő igazi művész, igen kreatív dalszerző.
A banda másik erőssége mindenképpen az, hogy jobbnál jobb énekeseket láncoltak magukhoz az idők folyamán. Az első két albumon a remek képességekkel megáldott Henrik Brockmann énekelt, akit DC Cooper követett. Vele készültek el a fenomenális Moving Target és Paradox lemezek. Ezek után az amerikai megaénekes, John West érkezett a bandába, akivel négy stúdiólemezt készített a zenekar. 2007 végén pedig a korunk egyik legjobb dalnoka, a korábbi Malmsteen frontember, az aranytorkú Mark Boals csatlakozott. Róla többször is azt írta a szaksajtó, hogy Ő az az ember, aki mindent el tud énekelni. Aki szeretné látni és hallani, Jon Lord méltó örökösét, és korunk egyik legnagyszerűbb énekesét, mindenképpen látogasson el a Royal Hunt koncertjére.

Top