Symphonica - a symphonic tribute to Metallica S&M

Symphonica - a symphonic tribute to Metallica S&M

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

SymphonicA
A Danubia szimfonikus zenekar és a Masterica – Metallica Tribute Band közös koncertje

2010. június 19-20. szombat-vasárnap 20:00 - Millenáris Teátrum
jegyárak: állóhely - 4700 Ft, ülőhely - 7700 Ft


Tíz évvel ezelőtt jelent meg a könnyű- és komolyzene eddigi legismertebb és legsikeresebb fúziós koncertjéből készített felvétel, a San Francisco Symphony Orchestra és a Metallica közös lemeze, az S&M. Ez alkalomból a teljes művet, a világon eddig egyedülálló módon - törekedve az eredeti hangszerelésre és megszólalásra – mutatjuk be a Millenáris Teátrumban.

Az S&M alkotói:
Michael Kamen – zeneszerző, az S&M karmestere
Zenei rendezőként közreműködött például a Pink Floyd "The Wall"-jánál, Bryan Adams "Everything I Do, I Do It for You"-jánál, Sting "It's Probably Me"-jénél, valamint több mint 70 filmhez szerzett zenét.

Metallica -  az 1980-as évek egyik legnagyobb hatású metal együttese. Világszerte több mint 100 millió albumot adtak el és 9 Grammy-díjat nyertek.


A SymphonicA című koncert fellépői:
A Danubia szimfonikus zenekar és karmestere: Rácz Márton
Saját együttese mellett dirigálta a Magyar Rádió Kamarazenekarát, a Miskolci, a Szombathelyi és a Matáv Szimfonikus Zenekart, a Budapesti Fesztiválzenekart, valamint az Erkel Ferenc Kamarazenekart. 2009-ben a Művészetek Palotájában Jon Lord Concerto for Group and Orchestra c. művének ősbemutatóját vezényelte.

A Masterica - Metallica Tribute Band
A csapat a Metallica dalait játsza, törekedve a leghitelesebb előadásmódra a hangzás és a látványvilág tekintetében is. Tagjai:
Hartmann Zoltán -  Tobola Csaba - Jung Norbert - Németvölgyi Norbert - Mezőfi József

Térképen

Top