Detail info
Close

Sziget 2008 napijegy

Sziget 2008 napijegy

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

SZIGET 2008 - napijegyek

2008. augusztus 12-18.
Budapest, Óbudai-sziget

2008-ban augusztus 12-18. között 5+1 napig zajlik majd a Sziget Fesztivál a Hajógyári-szigeten. A nulladik nap fellépője az Iron Maiden, őket vezeti fel Steve Harris Maiden basszer lánya, Lauren Harris és zenekara. A Nagyszínpados idei programjában már biztosan szerepel továbbá az R.E.M. (aug. 16.), a Sex Pistols, a Kaiser Chiefs, Róisín Murphy és az Arzte koncertje is. A fellépők listája folyamatosan frissül, a részletes program később várható!

A napijegyek ára elővételben 8000 Ft
- Ha nincs az adott napot követő napra is érvényes napijegy is a felhasználó tulajdonában, úgy a karszalag az érvényességi ideje alatt a HAZAMENŐS karszalag jogosultságait nyújtja.
- Egymást követő napokra érvényes napi karszalagok viselése esetén az érvényességi időn belül a jogosultságok megegyeznek az OTTALVÓS karszalag nyújtotta jogosultságokkal, de sátorhelyet nem tudnak garantálni.

FIGYELEM! A napijegy vásárlása esetén fontos figyelembe venni, hogy csak azon zenekarok fellépése (és fellépési dátuma) tekinthető hivatalos információnak, amelyek a Sziget Fesztivál hivatalos weboldalán (www.sziget.hu) vannak feltüntetve.

További jegytípusok itt találhatók.

Top