TáncSport MB - Hungarian Open

TáncSport MB - Hungarian Open

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

TáncSport Magyar Bajnokságok – WDSF Hungarian Dance Open 2016
Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok (2130 Szigetszentmiklós, Szebeni utca 81.)
2016. január 30-31. és 2016. február 13-14.


Az év legrangosabb hazai bajnokságsorozata a tavaly már jól bevált helyszínen a megszokottnál is több programot kínál a táncsport rajongói számára. A TáncSport Magyar Bajnokságok négy versenynapján az ország minden részéről érkező párosok és formációs csapatok standard és latin-amerikai táncokban valamint tíztáncban szállnak versenybe a különböző kategóriák magyar bajnoki címéért.
Az egész napos versenyek ismét remek szórakozást és valódi izgalmakat ígérnek minden korosztály számára, az esti programot pedig ez alkalommal is látványos táncbemutatók és igazi különlegességek tarkítják majd. A 2015. évhez hasonlóan a kerekesszékes verseny mellett Magyarország legjobbjai a második hétvégén ismét egy rendezvényen belül mérettethetik meg magukat nemzetközi mezőnyben is.

További részletes információ: www.tancmb.com

A helyszínen és a Magyar TáncSport Szakszövetség irodájában megvásárolt minden jegyre plusz 500 forint kezelési költséget számítunk fel!

A délutáni jegyek kapunyitástól 19:00-ig, az esti jegyek 19:30-tól a verseny végéig, az egész napos  jegyek pedig kapunyitástól a verseny végéig érvényesek.

Nyugdíjas vagy diákjeggyel a belépés kizárólag csak nyugdíjas igazolvány illetve csak nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával lehetséges, amelyek érvényességét a beléptetéskor ellenőrzik.
6 éves kor alatt a belépés ingyenes! (külön ülőhely nem jár hozzá)

Galéria

Top