Detail info
Close
KONTRAFAKT-PBX catering 1
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.

+1 500 Kč

;
TáncSport MB - Hungarian Open 2017

TáncSport MB - Hungarian Open 2017

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

TáncSport Magyar Bajnokságok – WDSF Hungarian Dance Open 2017

Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok (2130 Szigetszentmikós, Szebeni utca 81.)
2017. február 4-5 és 18-19.

 

Az év legrangosabb hazai bajnokságsorozata a már jól bevált helyszínen a megszokottnál is több programot kínál a táncsport rajongói számára. A TáncSport Magyar Bajnokságok négy versenynapján az ország minden részéről érkező párosok és formációs csapatok standard és latin-amerikai táncokban valamint tíztáncban szállnak versenybe a különböző kategóriák magyar bajnoki címéért.

Az egész napos versenyek ismét remek szórakozást és valódi izgalmakat ígérnek minden korosztály számára, az esti programot pedig ez alkalommal is látványos táncbemutatók és igazi különlegességek tarkítják majd. A 2016. évhez hasonlóan a kerekesszékes verseny mellett Magyarország legjobbjai a második hétvégén ismét egy rendezvényen belül mérettethetik meg magukat nemzetközi mezőnyben is.

 

További részletes információ www.tancmb.com

 

A helyszínen és a Magyar TáncSport Szakszövetség irodájában megvásárolt minden jegyre plusz 500 forint kezelési költséget számítunk fel!

Minden belépőjegy kapunyitástól az esti program végéig érvényes.

Nyugdíjas vagy diákjeggyel a belépés kizárólag csak nyugdíjas igazolvány illetve csak nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával lehetséges, amelyek érvényességét a beléptetéskor ellenőrzik.

 

6 éves kor alatt a belépés ingyenes! (külön ülőhely nem jár hozzá)

 

Galéria

picture TáncSport MB - Hungarian Open 2017
Top