Tóth Péter zongoraművész koncertje

Tóth Péter zongoraművész koncertje

Dátum:
Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Tóth Péter zongoraművész hangversenye
2018. október 1. (hétfő) 19:00
Csabagyöngye Kulturális Központ

Tóth Péter 11 évesen kezdett zongorázni Békéscsabán. A Zeneakadémián 2008-ban megszerzett diplomája után az Egyesült Államokban folytatta tanulmányait, ahol 2015-ben a doktori fokozatot is megszerezte az University of Texas at Austin egyetemen. 2016 óta New Jersey-ben él, ahol két egyetemnek is - Fairleigh Dickinson University és a Rutgers University- zongoratanára.
A Junior Prima Díjas Tóth Péter mára a világ közel húsz országában koncertezett, számos zongoraverseny kiválóságaként jegyzett nemzetközileg elismert művész. Koncertnaptárjában a közeljövőben szerepelnek zenekarral való fellépések Connecticut-ban, illetve szólóhangversenyek Kaliforniában és New Yorkban.
A zene világnapján, az Őszi Művészeti Hetek nyitóhangversenyén szülővárosába hazalátogatva Beethoven, Chopin, Liszt és Debussy művekből hallhat egy igényes válogatást a békéscsabai közönség.

 

 

Felhívjuk kedves jegyvásárlóink figyelmét, hogy jegyeket legkésőbb 2018. szeptember 24-én este 8 óráig áll módunkban lefoglalni. A bennragadt foglalásokat a fenti időpont után töröljük.

Térképen

Top