kezdjen el írni...
+ kezelési költség az ÁSZF 10. pontja szerint
Součástí VIP vstupenky je exklusivní catering podávaný po celou dobu akce, včetně no-limit konzumace vybraných alko/nealko nápojů.
+1 500 Kč
Viac info >>
+1 500 Kč
Viac info >>
Tisztelt ügyfelünk, folyamatban van az elsődleges jegyeladás a hozzáférési jelszóval rendelkezők részére. A fenti jelszó nélkül a vásárlás nem lehetséges %ValidDate%-tól. Ezután az időpont után a belépőjegyek már a nagyközönség számára is megvásárolhatók.
Kérem, várjon,
automatikusan átirányításra kerül
Tisztelt Ügyfelünk!,
Épp beállt az Ön előtt várakozó ügyfelek sorába. Ön
a sorban áll, azonnal következik, automatikusan átirányítjuk a nézőtérre.
Az oldal elhagyása vagy frissítése után a rendszer a várakozó ügyfelek sorának végére sorolja.
Köszönjük! Az Ön Ticketportalja.
2ks = 20€
A gombra kattintással "[HU|WD_Btn_Create]" elfogadja az üzleti feltételeket
Formulár môžete opakovane použiť. Nadefinujte si event, o aký máte záujem, pridajte ho, a potom si môžete vybrať ďalší a pridať ho.
Váncsa István-A francia konyha másik arca
2020.03.20. 19:00
Váncsa István előadása a francia konyhának arról a vetületéről szól, amelyet a külvilág nem igazán ismer, sőt néha a létezéséről se tud. A francia kulináriára gondolván eszünkbe jut a bouillabaisse, a cassoulet, a quiche Lorraine, a ratatouille, továbbá az olyanok, mint az osztriga, a kecskesajt, a különféle pâték, rillettes-ek és terrine-ek meg az effélék. Ez mind szép jó, a könyvben pedig megfelelő rész¬letességgel vannak jelen, de akad itt sok olyasmi is, amiről az avatat¬lan külföldinek sejtel¬me sincs. Gondolnánk-e például, hogy a Rhône deltá¬jában (ami olyan Provence-ban, mint nálunk a Hortobágy, csak vi¬zesebb), különféle nyá¬jak, gulyák és ménesek legelésznek, a tájegység jellemző étele pedig a gulyás? Neve bœuf à la gardiane, vagy egysze¬rűen csak gardiane, azaz gulyás. Nem egészen olyan, mint a mienk, hanem inkább az erdélyi to¬kányokra hasonlít, viszont igen finom. Vagy gondolnánk-e, hogy Fran¬ciaország népe imádja a pacalt, tájegységen¬ként eltérő módon főzi, egyik változat finomabb, mint a másik, zömük csípős, némelyik ráné¬zésre az általunk ismertre hasonlít, íze viszont sokkal komplexebb és izgalmasabb? És mit szólunk ahhoz, hogy a francia szakács vagy házi¬asszony a nálunk kissé lenézett disznólábból (gyengébbek kedvéért sertésköröm) ünnepi asztalra illő ínyencfalatok hosszú sorát képes elő¬állítani? Mindezekről és sok minden másról is szó lesz az előadásban, amely Váncsa István Lakoma. A francia konyha legfinomabb ételeiből című új könyvéhez (a Lakoma harmadik köteté¬hez) kapcsolódik.
Csatlakozzon az előfizetői listához, és adja meg a legújabb speciális ajánlatokat közvetlenül a postafiókjába.
Köszönjük, hogy feliratkozott!
© TICKETPORTAL 2025. All rights reserved.
Használja másik fiókjait bejelentkezéshez
Bejelentkezhet a fiókján keresztül a következő közösségi oldalakon:
Használja saját fiókját
Ha regisztrált a Ticketportal hálózatában.
Az e-mail cím és az új jelszó megadása után elküldjük Önnek az aktivációs üzenetet tartalmazó linket. A változások erre az üzenetre kattintással válnak érvényessé.
Kérlek írd be melyik e-mail címet szeretnéd megerősíteni
Használhatja például a következő kifejezéseket is:
FEZEN Fesztivál, Operettszínház, Rendezvény neve, vagy csak keresse a várost